Diensten

Bij Van Harberden denken we liever in moménten dan in diensten. Momenten in je business waarop wij er voor je zijn. Waarop jouw vraagstuk en onze expertise samensmelten tot een doordachte keuze, optimale beslissing of ideale aanpak. Misschien ben je benieuwd wat wij op die momenten meebrengen.

Als ondernemer heb je zo je dagelijkse administratie en de steeds terugkerende rapportages en aangiften. We helpen je die zo efficiënt mogelijk te maken. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de nieuwste automatiseringsmogelijkheden. Ons doel: zorgen dat je altijd en overal over actuele cijfers beschikt. Zonder energie te verspillen aan basale administratieve processen.

Als team hebben we brede kennis en ervaring. Op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, HR en fiscale zaken. We hebben bovendien een groot netwerk van betrokken specialisten. Mensen die altijd klaar staan voor ons (lees: voor jou). En al die deskundigheid komt bij elkaar op de cruciale momenten. Als jouw vraag is of je wel of niet moet investeren. Of je rendement beter kan. Of je die manager moet aannemen. Hoe je kunt groeien. Wat je privé het beste kunt doen. Wanneer jij het beste je bedrijf kunt verkopen. Hoe je je businessmodel kan verbeteren. Of je kosten binnen de lijntjes zijn gebleven. Vragen genoeg.

Al die deskundigheid komt bij elkaar, ook als je geen vragen hebt. Maar als wij ontwikkelingen in jouw markt signaleren, nieuwe fiscale mogelijkheden ontdekken of ongevraagd advies geven. Het gaat er niet om dat je onze expertise elke dag nodig hebt, maar dat je erop terug kúnt vallen. Prettig idee.

Zullen we aanschuiven?

Als accountants en adviseurs zíjn we er graag voor je. Bij een strategische keuze. In een pittige onderhandeling. Voor een grote investering. Of bij de vele kleine vraagjes waarop je toch snel een antwoord nodig hebt. Zullen we kennismaken?

Neem contact op

Maak direct
een afspraak!

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.