Werken bij

Verdienen wat je waard bent. Natuurlijk speelt salaris een rol. Dat is echter niet het enige. Waardering van een collega of een compliment van een klant, daar doe je het ook voor. Die waardering of dat compliment krijgt je niet alleen, jouw advies lokt dat zelfs uit.

Leren en groeien

Kennis is macht. En groei betekent ontwikkelen. Van Harberden is gericht op ambitieus ondernemerschap, vanuit een open bedrijfscultuur. Medewerkers leren met en van elkaar en ontwikkelen zichzelf verder dankzij een meetbaar persoonlijk ontwikkelplan. Daar profiteren onze klanten optimaal van, dáár doen we het uiteindelijk voor. Nieuwsgierig naar onze groeikansen voor jou?

1 / 3
In beeld

"Bij Van Harberden krijg ik ruimte om zelfstandig te werken. Klanten geven mij werkgeluk als ik merk dat ik ze zaken uit handen kan nemen en als ze bijvoorbeeld de door ons geleverde managementinformatie gebruiken voor hun beslissingen. Werkgeluk ontstaat namelijk op het moment dat je erkenning krijgt voor het werk wat je doet."

Jacob van der Sluys

Relatiebeheerder

In beeld

"Vanaf dag 1 heb je het gevoel dat je welkom bent! Je wordt gelijk gewaardeerd om wie je bent en dat geeft een goed gevoel! Van Harberden is een accountants- & advieskantoor, waarbij de menselijke factor samengaat met kwaliteit en gedrevenheid. Als klanten met me willen klankborden, hun vragen aan mij stellen en tevreden zijn vergroot dat mijn werkgeluk."

Ariska van Appeldoorn

Accountant

In beeld

"Tijdens mijn sollicitatiegesprek werd ik meteen enthousiast. Ik kon niet wachten om te beginnen! Hoe kwam dat? Ik denk vooral doordat hij echte aandacht had voor mij als persoon. Inmiddels werk ik al 18 jaar bij Van Harberden en nog steeds is het de persoonlijke aandacht voor medewerkers én voor klanten die het verschil maakt!"

Heinita van de Bunt

Adviseur

Werken bij Van Harberden?

Kom ervaren hoe het is en neem contact op met Anton!

Anton van Steenis

Partner

avsteenis@vanharberden.nl