Werken bij

Voel de dynamiek van ondernemende klanten. Speel dagelijks in op grote en kleine vragen van klanten. Ontdek hoe jij met jóuw kennis bedrijven verder helpt. Want de vraag is niet of je junior of senior bent in dit vak, maar of jij jezelf als klantenpartner ziet. Mede namens onze klanten alvast welkom!

Natuurlijk, de vraagstukken van klanten waarmee jij je bezighoudt, passen bij je kennis en ervaring. Maar een beetje ambitie mag je wel hebben. Sparren met klanten is geen einddoel – het is een vaardigheid waarin je meteen kunt groeien. Hoe meer kennis en ideeën jijzelf hebt, hoe beter je daarin wordt. Daarom helpen we jou graag met een persoonlijk ontwikkelplan. Alle ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. En omdat wij als collega’s graag onze kennis met jou delen, boek je snel vooruitgang. Dat typeert het teamwork waar wij van houden en dat onze klanten niet ontgaat… Check de actuele vacatures en kom eens kennismaken!

1 / 2
In beeld

"Vanaf dag 1 heb je het gevoel dat je welkom bent! Je wordt gelijk gewaardeerd om wie je bent en dat geeft een goed gevoel! Van Harberden is een accountants- & advieskantoor, waarbij de menselijke factor samengaat met kwaliteit en gedrevenheid. Als klanten met me willen klankborden, hun vragen aan mij stellen en tevreden zijn vergroot dat mijn werkgeluk."

Ariska van Appeldoorn

Accountant

In beeld

"Tijdens mijn sollicitatiegesprek werd ik meteen enthousiast. Ik kon niet wachten om te beginnen! Hoe kwam dat? Ik denk vooral doordat hij echte aandacht had voor mij als persoon. Inmiddels werk ik al 18 jaar bij Van Harberden en nog steeds is het de persoonlijke aandacht voor medewerkers én voor klanten die het verschil maakt!"

Heinita van de Bunt

Adviseur

Werken bij Van Harberden?

Kom ervaren hoe het is en neem contact op met Anton of Jacob!

Anton van Steenis

Partner

avsteenis@vanharberden.nl

Jacob van der Sluys

Partner

jvdsluys@vanharberden.nl