Werken bij

Voel de dynamiek van ondernemende klanten. Speel dagelijks in op grote en kleine vragen van klanten. Ontdek hoe jij met jóuw kennis bedrijven verder helpt. Want de vraag is niet of je junior of senior bent in dit vak, maar of jij jezelf als klantenpartner ziet. Mede namens onze klanten alvast welkom!

Natuurlijk, de vraagstukken van klanten waarmee jij je bezighoudt, passen bij je kennis en ervaring. Maar een beetje ambitie mag je wel hebben. Sparren met klanten is geen einddoel – het is een vaardigheid waarin je meteen kunt groeien. Hoe meer kennis en ideeën jijzelf hebt, hoe beter je daarin wordt. Daarom helpen we jou graag met een persoonlijk ontwikkelplan. Alle ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. En omdat wij als collega’s graag onze kennis met jou delen, boek je snel vooruitgang. Dat typeert het teamwork waar wij van houden en dat onze klanten niet ontgaat… Check de actuele vacatures en kom eens kennismaken!

1 / 3
In beeld

"Vanaf dag 1 heb je het gevoel dat je welkom bent! Je wordt gelijk gewaardeerd om wie je bent en dat geeft een goed gevoel! Van Harberden is een accountants- & advieskantoor, waarbij de menselijke factor samengaat met kwaliteit en gedrevenheid. Als klanten met me willen klankborden, hun vragen aan mij stellen en tevreden zijn vergroot dat mijn werkgeluk."

Ariska van Appeldoorn

Accountant

In beeld

"Bij Van Harberden heb ik alle mogelijkheden om mezelf blijvend te ontwikkelen.
Hierdoor kan ik nu klanten helpen op diverse gebieden en ondernemers inzichten geven in hun onderneming.
Het verschil maken bij klanten door hun processen te optimaliseren geeft erg veel voldoening!
Binnen ons team hebben we oog voor elkaar zodat we allemaal met plezier naar kantoor komen."

Daan Post

Relatiebeheerder

In beeld

"Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte bij Van Harberden voelde ik mij welkom.
Inmiddels ben ik al een heel aantal jaren werkzaam bij Van Harberden en is mijn werkplezier nog even groot als aan het begin.
Dit komt vooral door de hoge mate van persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten.
Samen met het team zorgen voor tevreden klanten, dat is iedere dag weer een doel wat met veel onderling plezier behaald wordt."

Lucie de Zwart - van Luttikhuizen

Relatiebeheerder

Werken bij Van Harberden?

Kom ervaren hoe het is en neem contact op met Anton of Jacob!

Anton van Steenis

Partner

avsteenis@vanharberden.nl

Jacob van der Sluys

Partner

jvdsluys@vanharberden.nl