Onze aanpak

Aanpakken. Dát is onze aanpak. Snel reageren op jouw vragen als ondernemer. Zelf aan de bel trekken als we ideeën hebben. Lekker onbelangrijk zijn als alles op rolletjes loopt, en ondertussen vooruitkijken en je voorbereiden op de toekomst. Maar ook het voortouw nemen als je hulp of advies nodig hebt. Dat is een prettig idee voor ondernemers als jij. In vijf opzichten – bekijk ze hieronder.

Geen vraag te gek

Je kunt geen vraag hebben, of we denken mee. Komen met informatie, ideeën, inzichten. Of het nu over je bedrijf gaat, of die boot voor jezelf. Over grootse overnameplannen of fiscale details. Over investeringen of je huwelijkse voorwaarden. Bel maar. We kennen elkaar niet voor niets.

Vandaag cijfers over vandaag

Mooi is dat. Samen de stand van zaken doorspreken. Met op het scherm actuele cijfers. Kengetallen die inzicht geven. We helpen je graag aan zo’n online dashboard. Zo ga je tijdige en betere beslissingen nemen. En ja, die jaarrekening maken we ook nog. Volgens de SRA (externe review) nog verdraaid goed ook…

We zijn erbij

Allemaal leuk wat we weten en rapporteren. Maar cijfers worden gemaakt in de hectiek van je dagelijkse business. En daar willen we bij zijn. Advies op afstand kan je altijd krijgen. Maar even graag schuiven we aan om mee te rekenen, mee te piekeren, mee te onderhandelen, mee op te lossen. We zijn er graag bíj.

Beetje actie graag

Als je wilt weten waar wíj van houden, moet je met een spannende vraag komen. Een dilemma delen. Een plotselinge kans of een onverwacht risico voorleggen. We houden van actie. Juist op de momenten dat het er voor jou als ondernemer om spant, staan wij op scherp. We maken onze handen vrij voor je.

Even persoonlijk

Niks mooier dan dat wij je persoonlijk leren kennen. Wederzijds. Niet omdat dat móet, maar gewoon omdat het zo groeit. Omdat openheid een prachtige toegift is in een zakelijke relatie. En omdat we oprechte belangstelling hebben voor jou, als persoon. Zo werken we samen. In wederzijds vertrouwen. En met oprecht plezier in dienstbaarheid.

Direct aan de slag?

Neem contact op…

Hans van Veldhuizen

Partner

hvveldhuizen@vanharberden.nl