Onze aanpak

Iedereen krijgt geluid uit een instrument, maar daarmee is het nog geen muziek. Iedere ondernemer kent globaal zijn cijfers, maar daarmee is er nog geen inzicht. Van Harberden maakt hét verschil. Met kennis en kunde wordt de juiste snaar geraakt.

Bent u benieuwd waarom Van Harberden het verschil maakt voor ondernemers in het MKB? We geven u vijf goede redenen.

Wij zijn er als u ons nodig heeft

Moet en kan ik een bepaalde investering doen? Hoeveel is mijn onderneming waard? Wat moet ik doen met deze openstaande debiteuren? Wat uw vraag ook is, u belt gewoon uw adviseur bij Van Harberden. Een appje, telefoontje of mailtje: wat u het fijnst vindt. Wij geven een professioneel antwoord, waarmee u verder komt.

Wij geven u inzicht

Bij Van Harberden maken we benchmarks van verschillende branches, zodat we weten hoe de markt zich ontwikkeld en of er mogelijk een recessie aankomt. Deze cijfers helpen u als ondernemer om de juiste strategische beslissingen te nemen: investeren of juist sparen? Regeren is vooruitzien. Wij geven u inzicht!

Wij zitten niet vaak stil

Als ondernemer wilt u zaken direct geregeld hebben. Dit vraagt om samenwerking met een dynamisch accountantskantoor, dat dingen op tijd regelt, waar een accountant altijd tijd heeft voor een gesprek en waar u inzicht krijgt in cijfers. Wij houden niet van stilzitten en dat betekent dat we beschikken over actuele kennis, up-to-date zijn en pro-actief te werk gaan.

Wij schakelen snel op inhoud

Snelheid is van groot belang. Wellicht dat u vandaag een antwoord op een specialistische of fiscale vraag nodig heeft. Als accountantskantoor hebben wij altijd de juiste mensen in huis om vragen te beantwoorden. Indien nodig werken wij samen met externe specialisten, om snel en efficiënt het beoogde doel te bereiken.

Wij houden van uitdagingen

Zijn er bedreigingen voor uw onderneming, waar u als ondernemer wakker van ligt? Juist dan heeft u een voortvarende accountant nodig. Bij Van Harberden zoeken we ruimte in uw markt en binnen de wet. Uiteraard altijd op een eerlijke en transparante manier. Vaak helpt het om op een andere manier naar een probleem te kijken.

Direct aan de slag?

Neem contact op…

Hans van Veldhuizen

Partner

hvveldhuizen@vanharberden.nl