Over ons

Een voortvarende accountant draagt bij aan een gezonde onderneming. Wij geven u realtime inzicht in uw boekhouding en zorgen dat u een inzichtelijke financiële koers vaart. Gaat u met ons in zee?

Van Harberden Accountants is al tientallen jaren een begrip in Veenendaal en omgeving. Wij hebben persoonlijke aandacht voor ondernemers en bedrijven en zijn resultaatgericht. Vanuit die betrokkenheid leren we u en uw bedrijf kennen en ontstaat er een persoonlijke relatie. Hierdoor kennen we uw verhaal en kunnen we u beter adviseren.

Een goede accountant verdient zichzelf terug. Onze klanten ervaren dit. We zijn resultaatgericht en gefocust op een optimaal en verantwoord rendement voor uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan meer omzet genereren, bepaalde risico’s mijden of processen verbeteren.

Belangrijk is daarbij om flexibel, efficiënt en effectief te blijven. We zijn er als u ons nodig heeft. Heeft u een fiscale vraag of bent u geïnteresseerd in bedrijfsadvies? Een belletje, mailtje of appje naar uw adviseur bij Van Harberden is voldoende. Wij geven u een professioneel antwoord, zodat u verder kunt met ondernemen.

Afspraak is afspraak. Wij komen altijd na wat we beloven en zijn recht door zee.

Actief in heel Nederland

Van Harberden is actief in heel Nederland! Wij werken onder meer in steden als Tiel, Wageningen, Ede, Veenendaal, Barneveld en Amersfoort. Het gehele overzicht vindt u hier.

In beeld: Folietec

"We kennen onze eigen business, maar we doen het ook echt samen met Van Harberden"

Lees meer

Beweging

Uw markt is altijd in beweging, net als uw doelgroepen, leveranciers en medewerkers. Al die componenten vormen het dynamische geheel waarin u zaken doet. Dat vraagt wat van u, stilzitten is er niet bij. Van Harberden houdt daar ook niet van. Wij zijn altijd in beweging. Om u van het beste advies te kunnen voorzien. Beweging betekent voor ons drie dingen: beschikken over actuele kennis, up-to-date zijn en pro-actief te werk gaan. Het is simpel: stilstand is achteruitgang. En achterover leunen brengt niet verder. Handen uit de mouwen, dat is de oplossing!

Maak kennis met Van Harberden

Maak kennis met Van Harberden: dé accountant voor het MKB. Maak een afspraak met Anton of Hans en we bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Ons team

Anton van Steenis

Partner

Hans van Veldhuizen

Partner

Heinita van de Bunt

Adviseur

Jan Rekers

Adviseur

Meer weten? Ik help u graag!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Anton van Steenis

Partner

avsteenis@vanharberden.nl