Over ons

We zijn accountants en adviseurs. Dat moet je natuurlijk weten. Want je jaarrekeningen, aangiften, salarismutaties: ze moeten kloppen. Maar het is níet waarom zoveel ondernemers jarenlang klant zijn bij ons. Het is ook niet het belangrijkste waarvoor wij uit bed komen. Er op cruciale momenten zijn voor ondernemers – voor de mensen die beslissingen nemen. Dát drijft ons.

Al tientallen jaren zijn we als accountantskantoor actief in Veenendaal en wijde omgeving. Sinds 2000 onder leiding van de huidige eigenaren, Anton van Steenis en Hans van Veldhuizen. Sinds 2022 is Jacob van der Sluys ook medeaandeelhouder. Van Harberden heeft 20 medewerkers. En met z’n allen houden we van de dynamiek waar ondernemende klanten voor zorgen. De onverwachte kansen die ze met ons delen, de sprongen die ze samen met ons wagen, de dilemma’s die ze samen met ons oplossen, de hoogte- en dieptepunten waarbij ze ons betrekken.

 

 

In die zin zijn we bepaald geen cijfertjesfabriek. Voor zover rapportages onontkoombaar zijn voor jou, zorgen we dat je er geen omkijken naar hebt. Maar líever kijken we samen met jou naar de actualiteit via een online dashboard, en brainstormen we over je business van vandaag en morgen.

Zeker: er valt niet altijd iets te brainstormen. Als je tent goed loopt en je de cijfers op orde hebt, kan jij je helemaal richten op je business. Je klanten. Je doelen. Je hoort ons minder vaak, ziet ons af en toe. Maar je weet het: we houden je in de gaten – je cijfers in elk geval. Signaleren we belangrijke ontwikkelingen? Rijzen er vragen? Of doet er zich aan jouw kant iets voor? We helpen je. Dat is Van Harberden. Prettig idee.

Ons team

Anton van Steenis

Partner

Hans van Veldhuizen

Partner

Jacob van der Sluys

Partner

Jan Rekers

Adviseur

Meer weten? Ik help u graag!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Anton van Steenis

Partner

avsteenis@vanharberden.nl