Bedrijfsadvisering met meerwaarde

Heeft u een lichamelijke klacht, dan gaat u met deze vraag naar de huisarts. Een accountant wordt ook wel eens de 'huisarts' van de ondernemer genoemd. Als u een fiscale of algemene vraag heeft, klopt u mogelijk eerst bij uw accountant aan. Bij Van Harberden gaan we voortvarend te werk in de zoektocht naar heldere antwoorden.

Doe ik het goed als ondernemer in vergelijking met andere ondernemers in de branche? Benut ik alle fiscale mogelijkheden? Wat is de waarde van mijn bedrijf? Is het verstandig om samen te gaan met compagnon? En wat moet ik doen met openstaande debiteuren? Het zijn van die vragen waar u misschien niet direct een antwoord op heeft. Bij Van Harberden zijn we bereikbaar op de manier die u prettig vindt: telefonisch, per mail of via Whatsapp.

Starten & groeien

Een startende ondernemer heeft veel aan een goede accountant. Een bank wil misschien eerst een ondernemersplan zien. Wij kunnen helpen met het realiseren van een sluitend plan. Ook bij investeringen, groei, overnames en andere keuzes kunt u als ondernemer op ons rekenen en vertrouwen.

Financiering

Bij investeringen, uitbreiding van activiteiten of overnames is een passende financiering belangrijk. Financiering is een specialisme geworden. Wij zorgen vaak voor de betrouwbare cijfermatige onderbouwing en prognoses en helpen u bij het vinden van de meest geschikte financiering.

Samenwerken

Verloopt de samenwerking met een compagnon minder goed? Of komt er een partner bij? Samenwerking vergt goede voorbereiding en vastlegging van afspraken. We spelen vaak een belangrijke rol, indien nodig samen met een specialist uit ons netwerk.

Bedrijfsoverdracht

Ooit komt er een moment dat u uw onderneming gedeeltelijk of geheel overdraagt. Dit is vaak een langdurig proces, dat wij graag coördineren van begin tot eind. In de zoektocht naar een geschikte partij voor bedrijfsovername werken we vaak samen met specialisten.

Wilt u zich laten adviseren?

Hans van Veldhuizen

Partner

hvveldhuizen@vanharberden.nl