Proactieve fiscale advisering

Uw bedrijf heeft een accountant nodig die op de hoogte is van fiscale regels. Een accountant die samen met u de uitdaging aangaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en aan het einde van de rit belasting bespaart.

Een goede accountant of belastingadviseur verdient zichzelf vaak terug. In het geval van proactieve fiscale advisering is dit absoluut waar. In een accountantskantoor als bij Van Harberden is veel kennis aanwezig om snel te sturen, wanneer dat nodig mocht zijn. Aan de andere kant is er ook veel persoonlijk contact. De accountants, relatiebeheerders en adviseurs kennen de achtergrond en wensen van de relaties.

Alert op wijzigingen

We houden fiscale wijzigingen nauwkeurig in de gaten. Als we fiscale wijzigingen signaleren die interessant zijn voor een ondernemer, dan lichten wij hem of haar hierover in.

Heldere uitleg

Daarbij is het belangrijk dat een ondernemer helder en duidelijk wordt ingelicht. Zo kan de klant zelf een doordachte keuze maken.

Geen verrassingen

Als de winst plotseling flink stijgt, dan is het van belang om de (voorlopige) belastingaanslagen goed te managen. Van Harberden heeft een eigen fiscaal adviesteam. Dit team ziet een eventuele versnelde omzetgroei en speelt hier op in.

Belastingbesparing

Uiteindelijk zien we dat onze klanten de kosten van een accountant ’terugverdienen’, maar daarnaast besparen ze vaak flink op andere posten. Daar zijn wij als accountants natuurlijk blij mee. We maken voor onze klanten graag het verschil.