Privé aansturen op heldere doelen

Als ondernemer weet u dat er meer is dan uw bedrijf. Ook privé wenst u een goede balans, zowel qua tijd als financieel.

Van Harberden geeft u inzicht in uw eigen cijfers en zorgt voor een goede balans. Daarbij kijken we naar uw privé balans met bezittingen en schulden, maar ook naar uw testament en de hoogte van uw levensstandaard.

Wensen bespreken

Het is voor ons belangrijk om de persoonlijke doelen van u als ondernemer te kennen. Wilt u snel groeien en vroeg stoppen met werken? Of vindt u het juist heerlijk om bezig zijn met uw bedrijf en wilt u niet voor uw 67e stoppen? Misschien bent u een startende ondernemer met een jong gezin en probeert u juist op zoek te gaan naar de juiste balans tussen zakelijk en privé. Wat uw wensen ook zijn, wij maken graag samen met u een plan om de doelen te bereiken.

Werken aan realisatie

Als we uw doelen kennen, kunnen we adviseren. Misschien is er financieel voldoende ruimte om een extra medewerker aan te nemen, zodat uw werk/privé-balans verbetert. De plannen wordt jaarlijks getoetst. Indien nodig wordt er op tijd bijgestuurd, zodat we samen uw wensen realiseren.

Financiële planning

U kunt de financiële planning het beste vergelijken met een prognose. Uw financiële toekomst wordt helemaal doorgerekend: bezittingen, schulden, inkomsten, uitgaven en pensioen passeren de revue.

Sturen op doelstellingen?