Hier zijn we actief!

Van Harberden is een accountantsbureau gevestigd in Veenendaal. In de loop der jaren is onze expertise gegroeid en hebben wij onze horizon verbreedt. Wij zijn nu actief in de wijdere omtrek van Veenendaal. In verschillende steden bieden wij onze diensten aan. 

Waar zijn wij actief?

Van Harberden is actief in Barneveld, Soest, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Ede, Geldermalsen, Wijk bij Duurstede, Lunteren, Nieuwegein, Zeist, Doorn, Driebergen, Harderwijk, Nijkerk, Rhenen, Wageningen, Tiel en Utrecht. 

Wat bieden wij u?

Van Harberden is een betrokken partner. Onze klanten ervaren dit ook! Naast onze reguliere werkzaamheden als accountant, kijken we ook naar andere zaken. We richten ons op resultaten en zijn gefocust op het behalen van een optimaal rendement voor uw (startende) onderneming. We bieden hulp bij het generen van meer omzet, het vermijden van risico’s of het verbeteren van processen binnen uw bedrijf. 

Samen met u kijken we naar wat uw doelen zijn en maken we deze meetbaar zodat ze makkelijker te realiseren zijn. Dankzij onze aanpak kunnen we u helpen met het bereiken van uw plan. 

We willen hierbij efficiënt en effectief blijven. Dit doen we door onszelf te blijven verbeteren en ons te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast kunt u op ons bouwen. Wij zijn een betrouwbare partner en we komen al onze afspraken altijd netjes na. 

Wilt u meer weten over ons en onze diensten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.