Schaft u die auto nu op de zaak aan of toch niet? Is elektrisch rijden echt zo voordelig? Is uw pand in waarde gedaald en hebt u te maken met leegstand? Of overweegt u een pand te kopen in plaats van nu te huren?

Als ondernemer hebt u met dit soort vragen te maken. Een antwoord is vaak niet zo eenvoudig. Van Harberden ontzorgt u met maatwerk antwoorden, die passen binnen de toekomstplannen van uw onderneming. Daarbij spelen allerlei zaken een rol: veel of weinig kilometers door een vestiging in het buitenland? Wilt u groeien of continueren? Kunt u aflossen op uw onroerend goed of niet? Hebt u plannen het bedrijf over een aantal jaren te verlaten?

Dit soort vragen belanden regelmatig op ons bureau. Om tot een gedegen antwoord te komen, gebruiken we diverse modellen om snel en goed tot een berekening te komen. Die modellen houden rekening met allerlei aspecten (denk bijvoorbeeld aan BTW) en maken dat we samen de voordeligste keuze kunnen maken.

Hierin weegt natuurlijk ook uw persoonlijkheid mee. Concreet adviseerden we diverse ondernemers om de auto op de zaak aan te schaffen en de bijtelling gewoon te accepteren. Zij kunnen en willen geen sluitende kilometeradministratie bijhouden. In zo’n geval is een persoonlijke relatie handig én gemakkelijk.

Bent u geïnteresseerd in onze kennis en ervaring op dit gebied, neem contact met ons op!