U bent de vijftig inmiddels gepasseerd en u hebt geen opvolger. Hoe moet uw onderneming straks verder? Of hebt u wel een opvolger, maar speelt leeftijd of deskundigheid een rol? Of hebt u een zoon die het bedrijf wil voortzetten en vraagt u zich af hoe u dat regelt met uw andere kinderen?

Bedrijfsopvolging kost tijd en vraagt een zeer zorgvuldige voorbereiding. Als een bestaande werknemer uw bedrijf overneemt, speelt emotie een minder grote rol. Juist met overnames binnen de familiekring speelt de bloedband een grote rol. Het laatste wat u wilt, is onenigheid en verstoorde relaties.

Juist bij bedrijfsopvolging is het erg waardevol als u een betrouwbare en eerlijke adviseur hebt. Een professional die u, uw familie en de onderneming goed kent en u vandaar uit eerlijk de spiegel voorhoudt. Bijvoorbeeld als het gaat om bevoordeling of het foutief beoordelen van uw kind als beoogd opvolger. Uiteindelijk bent u gebaat bij een advies over de stappen die u moet nemen om te komen tot bedrijfsopvolging. We hebben ruime ervaring in dit soort processen en adviseren objectief en integer. Alsof het ons eigen bedrijf is.

Bent u geïnteresseerd in onze kennis en ervaring op dit gebied, neem contact met ons op!