Van harberden Top accountant
1

Hij zit nooit stil

Uw markt is altijd in beweging, net als uw doelgroepen, leveranciers en medewerkers. Al die componenten vormen het dynamische geheel waarin u zaken doet. Dat vraagt wat van u, stilzitten is er niet bij. Van Harberden houdt daar ook niet van. Wij zijn altijd in beweging. Om u van het beste advies te kunnen voorzien. Beweging betekent voor ons drie dingen: beschikken over actuele kennis, up-to-date zijn en pro-actief te werk gaan. Het is simpel: stilstand is achteruitgang. En achterover leunen brengt niet verder. Handen uit de mouwen, dat is de oplossing!

2

Zij is er als u haar nodig hebt

U rijdt weg bij een klant en er borrelt een vraag op. Hoe interessant zijn zonnepanelen eigenlijk voor mijn bedrijf? Welke fiscale voordelen biedt dat mijn onderneming? U belt uw adviseur bij Van Harberden. Gewoon, omdat u weet dat daar een professioneel antwoord vandaan komt. Een mailtje, appje of telefoontje van u en wij zijn er als u ons nodig hebt.

3

Hij zorgt voor duiding van de markt

Hoe reageert u adequaat op de economische ontwikkelingen? En duurzaamheid lijkt een modewoord, maar wat kunt u ermee in uw eigen onderneming? Hoe ziet uw branche er over vijf jaar uit? Van Harberden maakt zich dagelijks sterk om juist die ontwikkelingen te duiden. Een bewuste keuze om daar tijd voor te maken. Omdat die marktinterpretatie gevolgen heeft voor de keuzes die u maakt. En…omdat regeren vooruitzien is.

4

Hij schakelt snel op de inhoud

Snelheid is van groot belang. Een werkdag maakt soms het verschil voor een ja of nee. Vooral de combinatie van snel en goed is interessant. Van Harberden levert u een totaalpakket accountantsdiensten, waar u altijd op kunt bouwen. Natuurlijk, soms is specialistische kennis nodig. Op die momenten roepen we externe hulp in. Dat zijn niet zomaar adviseurs, maar stuk voor stuk partijen die werken. Werken zoals wij dat zelf ook doen. De klant op één!

5

Hij houdt van echte uitdagingen

Iedere dag heeft volop kansen in zich. Voor u als ondernemer en ook voor uw onderneming. Natuurlijk, er dreigt ook weleens iets. Juist die bedreigingen zijn vaak om te zetten in kansen. Van Harberden houdt van die uitdaging. Altijd op zoek naar ruimte, in uw markt, binnen de wet of bij de fiscus. Uiteraard áltijd op een eerlijke, transparante manier. Uitdagingen zoeken betekent creatief meedenken en acteren. En vanzelfsprekend ook regisseren.

Kennismaken?

Hij. Daar ging het in de vijf kenmerken over. Wat doet Van Harberden en vooral hoe geven wij ons werk dagelijks vorm en inhoud? Wat ons betreft is het tijd voor een verdere kennismaking. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact op. Meteen een concrete vraag stellen mag natuurlijk ook! Dan weet u meteen wat voor vlees u in de kuip hebt.

Maak direct een afspraak

Benieuwd wat wij als voortvarende accountant voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak!