De voortvarende accountant draagt bij aan een gezonde onderneming


Missie

Waar staan we voor bij Van Harberden? Hoe krijgt die visie in de praktijk vorm? We praten over drie elementen.

– Persoonlijke aandacht voor de ondernemer en onderneming. Om u goed te kunnen adviseren, is een persoonlijke relatie van groot belang. Onze adviezen zijn daardoor raak en komen efficiënt tot stand

– Resultaatgericht. Onze focus zorgt voor optimaal en verantwoord rendement voor u als ondernemer, maar ook voor uw onderneming. Rendement is soms geld, soms een procesverbetering of het mijden van risico’s

– Inzet voor de klant. Dat betekent flexibel en tegelijk efficiënt en effectief. Met andere woorden: hoge kwaliteit tegen de juiste kosten-nut verhouding. Natuurlijk is afspraak afspraak

Wij zijn het accountantskantoor voor Veenendaal, Amersfoort, Arnhem, Barneveld, Ede en omgeving!

Onze vijf belangrijkste waarden

Waarde is kracht

We willen hoogwaardige toegevoegde waarde leveren door u - op basis van uw (persoonlijke) situatie en toekomstplannen - adviezen te geven die uw onderneming vooruit helpen. Op volle kracht.

Transparant is helder

Transparantie spreekt voor zich. Onze werkwijze en de verhouding kosten/baten kenmerkt zich door openheid. Uiteraard krijgt u inzicht in gemaakte uren en de bijbehorende tarieven.

Eerlijk is eerlijk

Zeggen wat we waarnemen. Dat is eerlijkheid voor ons. Op basis van kennis, ervaring en onze ethische normen mag u rekenen op een rechtschapen voorstelling van de werkelijkheid. Omdat dát het langst duurt.

Kennen is passie

Wij kennen onze klant, zijn drijfveren, het toekomstperspectief en last but not least zijn handelwijze. Daardoor ondernemen we mee, met passie alsof het onze eigen onderneming is.

Principe is stempel

Professioneel opereren. En bewust zijn van je rol als accountant. Dat betekent vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. Onze christelijke principes stempelen onze zorgvuldigheid en professionaliteit.

5 kenmerken van een voortvarende accountant

1

Hij zit nooit stil

Uw markt is altijd in beweging, net als uw doelgroepen, leveranciers en medewerkers. Al die componenten vormen het dynamische geheel waarin u zaken doet. Dat vraagt wat van u, stilzitten is er niet bij. Van Harberden houdt daar ook niet van. Wij zijn altijd in beweging. Om u van het beste advies te kunnen voorzien. Beweging betekent voor ons drie dingen: beschikken over actuele kennis, up-to-date zijn en pro-actief te werk gaan. Het is simpel: stilstand is achteruitgang. En achterover leunen brengt niet verder. Handen uit de mouwen, dat is de oplossing!

2

Zij is er als u haar nodig hebt

U rijdt weg bij een klant en er borrelt een vraag op. Hoe interessant zijn zonnepanelen eigenlijk voor mijn bedrijf? Welke fiscale voordelen biedt dat mijn onderneming? U belt uw adviseur bij Van Harberden. Gewoon, omdat u weet dat daar een professioneel antwoord vandaan komt. Een mailtje, appje of telefoontje van u en wij zijn er als u ons nodig hebt.

3

Hij zorgt voor duiding van de markt

Hoe reageert u adequaat op de economische ontwikkelingen? En duurzaamheid lijkt een modewoord, maar wat kunt u ermee in uw eigen onderneming? Hoe ziet uw branche er over vijf jaar uit? Van Harberden maakt zich dagelijks sterk om juist die ontwikkelingen te duiden. Een bewuste keuze om daar tijd voor te maken. Omdat die marktinterpretatie gevolgen heeft voor de keuzes die u maakt. En…omdat regeren vooruitzien is.

4

Hij schakelt snel op de inhoud

Snelheid is van groot belang. Een werkdag maakt soms het verschil voor een ja of nee. Vooral de combinatie van snel en goed is interessant. Van Harberden levert u een totaalpakket accountantsdiensten, waar u altijd op kunt bouwen. Natuurlijk, soms is specialistische kennis nodig. Op die momenten roepen we externe hulp in. Dat zijn niet zomaar adviseurs, maar stuk voor stuk partijen die werken. Werken zoals wij dat zelf ook doen. De klant op één!

5

Hij houdt van echte uitdagingen

Iedere dag heeft volop kansen in zich. Voor u als ondernemer en ook voor uw onderneming. Natuurlijk, er dreigt ook weleens iets. Juist die bedreigingen zijn vaak om te zetten in kansen. Van Harberden houdt van die uitdaging. Altijd op zoek naar ruimte, in uw markt, binnen de wet of bij de fiscus. Uiteraard áltijd op een eerlijke, transparante manier. Uitdagingen zoeken betekent creatief meedenken en acteren. En vanzelfsprekend ook regisseren.Enkele van misschien wel de voortvarendste mensen van Midden NederlandVersterk ons team en help ondernemers groeien en professionaliseren

Verdienen wat je waard bent

Natuurlijk speelt salaris een rol. Dat is echter niet het enige. Waardering van een collega of een compliment van een klant, daar doe je het ook voor. Die waardering of dat compliment krijgt je niet alleen, jouw advies lokt dat zelfs uit. Van Harberden biedt je een dynamische werkomgeving in een jong team. Op zoek naar die sympathieke baan in ons voortvarende team?

Leren en groeien

Kennis is macht. En groei betekent ontwikkelen. Van Harberden is gericht op ambitieus ondernemerschap, vanuit een open bedrijfscultuur. Medewerkers leren met en van elkaar en ontwikkelen zichzelf verder dankzij een meetbaar persoonlijk ontwikkelplan. Daar profiteren onze klanten optimaal van, dáár doen we het uiteindelijk voor. Nieuwsgierig naar onze groeikansen voor jou?

Diverse functiesMeer informatie

Maak direct een afspraak

Benieuwd wat wij als voortvarende accountant voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak!