Klantbijeenkomst december 2018

 

Nu we bijna aan het einde van het jaar zijn, bent u waarschijnlijk al bezig met plannen voor 2019. Dit zullen plannen zijn die onder meer gaan over uw financiën en over uw klanten. Wij hebben voor u een klantenbijeenkomst georganiseerd die u kan helpen bij deze plannen en het maken van de juiste keuzes. Graag nodigen wij u daarom uit voor een klantenbijeenkomst op D.V. 12 december 2018 waarbij we een interessant programma voor u hebben gemaakt. Het programma is als volgt:

 

8.30 – 9.00 Inloop

 

9.00 – 10.30 Voldoet uw ondernemingsvorm nog?

Waarom hebt u een B.V., eenmanszaak of vennootschap onder firma? Wanneer is een B.V. interessant? Is een combinatie mogelijk?

Onze fiscalist mr. Jan Noordzij zal deze vragen en de nieuwe belastingplannen met tariefwijzigingen behandelen. Na deze presentatie kunt u beter uw keuzes maken ten aanzien van de optimale ondernemingsvorm voor uw onderneming en de bijbehorende financiële en fiscale gevolgen.

 

10.30 – 10.45 Pauze

 

10.45 – 12.15 Wat denkt uw klant?

U denkt dat u het beste product of de beste dienst levert voor uw klant. Maar vindt uw klant dat ook? Hoe kunt u het beste aansluiten met uw product of dienst op wat uw klant wenst?

Govert Henk Mijnders van Degaat is een ervaren en boeiende spreker. Hij zal u tijdens zijn training praktische voorbeelden en tips meegeven hoe u erachter kunt komen wat uw klant wenst en verwacht. Het zal gaan over uw houding, de structuur van een gesprek, het bouwen aan vertrouwen etc. Kortom een inspirerende sessie waarmee u in 2019 uw klanten nog beter kunt bedienen.

 

12.15 – 13.00 Afsluiting met een lunch

 

U wordt van harte uitgenodigd 12 december van 9.00 – 13.00 uur aan Landjuweel 12 te Veenendaal. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname.

 

Aanmelden voor deze klantenbijeenkomst

 

Graag ontmoeten wij u 12 december!

Vriendelijke groet,

Het team van Van Harberden

Maak direct een afspraak

Benieuwd wat wij als voortvarende accountant voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak!