Offerte aanvragen

 

van-harberden-actueel-inzicht-in-de-cijfers

Wilt u naar aanleiding van uw websitebezoek graag vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier, dan neemt één van onze collega’s zo spoedig mogelijk contact met u op om uw situatie door te nemen.

 


Partner Fiets voor een Huis

Ondernemen is leuk! Allerlei kansen en uitdagingen kom je tegen. Het is dan fijn als uw accountant meedenkt en adviseert. Bij Van Harberden kennen we onze klant. Zijn drijfveren, het toekomstperspectief en zijn handelwijze. Daardoor ondernemen we mee, met passie alsof het onze eigen onderneming is. Samen met u, gaan we iedere uitdaging graag aan!

Fiets voor een Huis 2016

Maar daarnaast gaan we ook de fysieke uitdaging niet uit de weg. Daarom hebben we voor het derde jaar op rij meegedaan aan Fiets of Loop voor een Huis; een evenement van de stichting Wereldfoundation waarbij fietsers en lopers de Galibier beklimmen voor een huis in Bangladesh. Als team waren we actief op de fiets, lopend en ondersteunden we de organisatie met de PR. Met onze sponsorbijdrage van dit jaar kunnen er 22 huizen worden gebouwd in Bangladesh.

13886975_1011215525661698_3030315168010551899_n
Het evenement bracht in 2016 in totaal 302 huizen op. Een mooie impressie ziet u hieronder, in de aftermovie die is gemaakt door sponsor Bedrijfsbeeld!

 

Huizenbouw Bangladesh

Met een sponsorbijdrage van € 1.000,-, (de minimale bijdrage per persoon) wordt al één huis in Bangladesh mogelijk gemaakt. Door barre weersomstandigheden zijn er namelijk fatsoenlijke huizen nodig om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken. Wereldfoundation bouwt in samenwerking met Woord en daad huizen, zodat gezinnen in Bangladesh door middel van een microkrediet een kans krijgen op een beter leven. Maar er zijn er nog lang niet genoeg… En daarom doen we ook op 9 september 2017 weer mee aan Fiets voor een Huis.

Doet u ook mee? Ga naar www.fietsvooreenhuis.nl en meld u nu aan! Zien we u in Frankrijk?

20894798379_f66b240cbe_k  20918599358_1e4cc18f60_k

 

Fiets voor een Huis 2016 – Interesse? Kom ook 17 november!

Fiets voor een Huis vind juli 2016 voor de vierde keer plaats in de Franse Alpen. Van Harberden  is ook dit jaar weer officieel partner van het evenement. Om de sfeer van de afgelopen keer een beetje vast te houden en goed te beginnen aan een nieuwe editie, wordt er D.V. 17 november een reünie/inspiratiebijeenkomst gehouden. Benieuwd naar het evenement en het goede doel erachter? Van harte welkom op het Hoornbeeck College Amersfoort (Utrechtseweg 230).

151110Uitnodiging inspiratiebijeenkomst_Lopersklein

Fiets voor een Huis is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij lopers en fietsers de sportieve uitdaging aangaan om de Galibier te beklimmen. Ze hebben hiervoor €1000,- aan sponsorgeld opgehaald en bieden zo een arme gezin in Bangladesh de mogelijkheid voor een stevig huis. Tijdens de bijeenkomst van 17 november kunnen we nagenieten van het evenement van vorig jaar door mooie filmpjes en foto’s.

Bent u benieuwd hoe het is om als fietser of loper de Galibier te beklimmen? Of het een zware tocht is, hoeveel training  vereist is en hoe je nu het beste sponsoren werft? Kom ook 16 november, dan geven we antwoord op al deze vragen. Daarnaast zal Woord en Daad vertellen over het goede doel waar het allemaal om draait: het huizenbouwproject in Bangladesh.

Waar: Hoornbeeck College – Utrechtseweg 230, Amersfoort

Wanneer: 17 november, 20:00

Aanmelden: Graag!

 

We ontmoeten u graag op 17 november!

Facebook marketing – juist voor u als ondernemer

Is Facebook interessant voor ondernemers? Zeker! Tijdens de Facebookworkshop: ‘Facebook Marketing voor ondernemers’ van 28 en 29 oktober bij ons op kantoor hebben wij samen met Henk-Jan Geel van Bright Mind Media laten zien hoe we meer kunnen bereiken met Facebook adverteren. Deze kans gemist? Maandagavond 16 november staat de workshop nogmaals op de planning. Wat kunt u verwachten?  Een impressie van de afgelopen twee workshops.

“Ik heb helemaal geen zin om al die ‘grappige’ filmpjes en selfies van zakelijke relaties iedere dag voorbij te zien komen. Maar ik wil wel graag mijn doelgroep bereiken en mijn product laten zien…” Dat kan! Henk-Jan Geel, social media marketeer, legt uit: “Facebook is een marketingtool, met geavanceerde opties om precies die mensen te bereiken die uw product nodig hebben. Maar moet je dan privé actief worden? Nee hoor! Om een pagina aan te maken voor uw bedrijf moet u weliswaar een privéaccount hebben, maar die kunt u helemaal afschermen en privé houden.”

HenkJanGeel    Publiek1

Om Facebook te gebruiken voor Marketing maken we dus een bedrijfspagina aan, waar je als ondernemer met je doelgroep in contact kunt komen. Je kunt laten weten met welke projecten je bezig bent en welke acties je speciaal voor je klanten hebt. En daarvan zit een groot gedeelte op Facebook. Janita de Vries, marketeer bij Van Harberden Accountants: “9,4 miljoen mensen zijn actief op Facebook. Deze 9,4 miljoen mensen liken gemiddeld 21 bedrijfspagina’s. Als je een mooi product hebt waar je goed over kunt vertellen: word actief op Facebook!”

JanitadeVries    Publiek 2

En hoe zorg je er nou voor dat je een groot bereik krijgt? Henk-Jan: “Adverteren! Met behulp van Facebook kun je berichten promoten en campagnes maken, zodat jouw doelgroep niet meer om jouw Facebookpagina heen kan. En zo krijg je dat extra contactmoment met je (potentiële) klant.” Corné den Boer van Autobedrijf Vossestein beaamt dit: “Ik zag er van tevoren ook best tegenop om te beginnen en was bang dat het me veel tijd zou kosten. Maar dat valt mee en als ik zie hoe onze Facebookpagina in korte tijd hard gegroeid is door campagnes en hoeveel leuke reacties dit oplevert, raad ik het absoluut aan!”

Benieuwd hoe dit adverteren werkt en hoe u een campagne kunt bouwen met Facebook? En hoe u er voor zorgt dat uw Facebookpagina in lijn is met de strategie van uw onderneming? Of wilt u weten hoe u Facebook effectiever kunt inzetten? Kom 16 november naar onze 3e workshopronde.

Foto’s: Fotostudio7

Fiets voor een Huis 2015 groot succes

Team van Harberden was weer van de partij bij het evenement Fiets voor een Huis 2015. In iets kleinere getale dan in 2014, maar niet minder actief. Henriette beklom fietsend de Galibier en Anton, Nelleke, Heinita en Marian hielpen dit jaar mee met de organisatie van het evenement. De PR was daarbij hun grootste bezigheid. Iedereen die de Galibier beklom op 22 augustus heeft team van Harberden gezien met camera’s, microfoons en smartphones. Als ware verslaggevers hielden ze via Facebook het thuisfront en de sponsors op de hoogte van de ontwikkelingen in Valloire en op de Galibier.

PR team aan de slag  Heinita in de organisatie

 

Prachtige eindstand

De opkomst was weer hoger dan vorig jaar: 368 deelnemers bedwongen fietsend, (hard)lopend of steppend de Galibier. Iedere deelnemer bracht minstens 1000 euro aan sponsorgeld mee, waarmee ze een huis verdienden voor arme gezinnen in Bangladesh. Vele deelnemers gingen echter ver over dit bedrag heen, wat zorgde voor een prachtige eindstand. Benieuwd wat er totaal opgehaald is? Bekijk hier de aftermovie!

 

Partner van het Jaar

De aandacht die Team van Harberden wist te bewerkstelligen op Facebook en de hulp bij de organisatie werd gewaardeerd: ze werden door Fiets voor een Huis uitgeroepen tot Partner van het Jaar. Een titel om trots op te zijn!

Anton: ‘We hebben ons met veel enthousiasme ingezet voor FVEH 2015, en zowel op het gebied van organisatie als PR een bijdrage mogen leveren aan het grote succes. Iedereen hartelijk bedankt voor de geweldige sfeer, fijne contacten en graag DV tot ziens in Valloire in 2016! Wij hopen weer van de partij te zijn!’

20150822_181214_bewerkt-3

Naast de vele foto’s op Facebook is er veel filmmateriaal gemaakt. Tijdens de reünie op D.V. 12 november hopen we een compilatie hiervan te kunnen laten zien. Benieuwd naar de beelden die gemaakt zijn? Van harte welkom!

Geslaagd benefietconcert in Barneveld voor Fiets voor een Huis

 

 

Hier een impressie!

 

 

Over het sponsorproject

Team Van Harberden doet dit jaar weer mee met de sponsoractie Fiets (of Loop) voor een Huis. Daarmee wordt microkrediet voor  huizenbouw in Bangladesh gerealiseerd. Zie  www.fietsvooreenhuis.nl.

De opbrengst van dit concert is voor het Woord en Daad project ‘Huizenbouw Bangladesh’.  Veel mensen in Bangladesh leven in huizen van bamboe, die door overstromingen en cyclonen regelmatig worden weggevaagd. Stichting Wereldfoundation en Woord en Daad zetten zich met de actie Fiets voor een Huis in om huizen te bouwen met en stevige fundering en goede water- en sanitaire voorzieningen. Op 22 augustus 2014 fietsen en lopen de deelnemers aan de actie naar de top van de Galibier, een berg in de Franse Alpen. Elke deelnemer verzamelt vooraf sponsorgelden voor de bouw van één huis. De behaalde sponsorgelden worden in Bangladesh uitgeleend aan een gezin om daarvan een huis te bouwen. Als het gezin de lening heeft terugbetaald, wordt het geld weer uitgeleend aan een ander gezin. Sinds 2007 zijn er op deze manier al meer dan 3.000 huizen gebouwd.

 

flyer Benefietconcert 20 juni a.s.

Geslaagde presentatie ‘als sparen beleggen wordt’

Beleggen kan een goed alternatief zijn voor sparen. Een defensieve portefeuille van 20% aandelen en 80% obligaties bijvoorbeeld. Je kunt zelf beleggen, gebruik maken van advies of geld uit handen geven aan een vermogensbeheerder. Dat laatste is laagdrempeliger geworden. De stelling van Remco van Schie en Theo van den Berghe (Valuedge) tijdens een interessante informatieavond over dit onderwerp op 9 april jl. Was u niet aanwezig maar wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op! Bel Hans van Veldhuizen 0653837031 of Anton van Steenis 0653387993.

Binnenkort ontvangt u een brief van de Belastingdienst, in verband met onze machtigingsaanvraag voor het ontvangen van gegevens met betrekking tot uw aangifte Inkomstenbelasting 2014.

Wilt u deze brief na ontvangst direct naar ons mailen of opsturen?  In de brief staat een activeringscode die wij nodig hebben om de gegevens te kunnen importeren in ons softwarepakket. Omdat de activeringscode slechts 8 weken geldig is, verzoeken wij u de brief zo spoedig mogelijk naar ons te verzenden.

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon op ons kantoor.