Fiets voor een Huis 2016 – Interesse? Kom ook 17 november!

Fiets voor een Huis vind juli 2016 voor de vierde keer plaats in de Franse Alpen. Van Harberden  is ook dit jaar weer officieel partner van het evenement. Om de sfeer van de afgelopen keer een beetje vast te houden en goed te beginnen aan een nieuwe editie, wordt er D.V. 17 november een reünie/inspiratiebijeenkomst gehouden. Benieuwd naar het evenement en het goede doel erachter? Van harte welkom op het Hoornbeeck College Amersfoort (Utrechtseweg 230).

151110Uitnodiging inspiratiebijeenkomst_Lopersklein

Fiets voor een Huis is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij lopers en fietsers de sportieve uitdaging aangaan om de Galibier te beklimmen. Ze hebben hiervoor €1000,- aan sponsorgeld opgehaald en bieden zo een arme gezin in Bangladesh de mogelijkheid voor een stevig huis. Tijdens de bijeenkomst van 17 november kunnen we nagenieten van het evenement van vorig jaar door mooie filmpjes en foto’s.

Bent u benieuwd hoe het is om als fietser of loper de Galibier te beklimmen? Of het een zware tocht is, hoeveel training  vereist is en hoe je nu het beste sponsoren werft? Kom ook 16 november, dan geven we antwoord op al deze vragen. Daarnaast zal Woord en Daad vertellen over het goede doel waar het allemaal om draait: het huizenbouwproject in Bangladesh.

Waar: Hoornbeeck College – Utrechtseweg 230, Amersfoort

Wanneer: 17 november, 20:00

Aanmelden: Graag!

 

We ontmoeten u graag op 17 november!

Terug naar nieuwsarchief