Fiets voor een Huis 2015 groot succes

Team van Harberden was weer van de partij bij het evenement Fiets voor een Huis 2015. In iets kleinere getale dan in 2014, maar niet minder actief. Henriette beklom fietsend de Galibier en Anton, Nelleke, Heinita en Marian hielpen dit jaar mee met de organisatie van het evenement. De PR was daarbij hun grootste bezigheid. Iedereen die de Galibier beklom op 22 augustus heeft team van Harberden gezien met camera’s, microfoons en smartphones. Als ware verslaggevers hielden ze via Facebook het thuisfront en de sponsors op de hoogte van de ontwikkelingen in Valloire en op de Galibier.

PR team aan de slag  Heinita in de organisatie

 

Prachtige eindstand

De opkomst was weer hoger dan vorig jaar: 368 deelnemers bedwongen fietsend, (hard)lopend of steppend de Galibier. Iedere deelnemer bracht minstens 1000 euro aan sponsorgeld mee, waarmee ze een huis verdienden voor arme gezinnen in Bangladesh. Vele deelnemers gingen echter ver over dit bedrag heen, wat zorgde voor een prachtige eindstand. Benieuwd wat er totaal opgehaald is? Bekijk hier de aftermovie!

 

Partner van het Jaar

De aandacht die Team van Harberden wist te bewerkstelligen op Facebook en de hulp bij de organisatie werd gewaardeerd: ze werden door Fiets voor een Huis uitgeroepen tot Partner van het Jaar. Een titel om trots op te zijn!

Anton: ‘We hebben ons met veel enthousiasme ingezet voor FVEH 2015, en zowel op het gebied van organisatie als PR een bijdrage mogen leveren aan het grote succes. Iedereen hartelijk bedankt voor de geweldige sfeer, fijne contacten en graag DV tot ziens in Valloire in 2016! Wij hopen weer van de partij te zijn!’

20150822_181214_bewerkt-3

Naast de vele foto’s op Facebook is er veel filmmateriaal gemaakt. Tijdens de reünie op D.V. 12 november hopen we een compilatie hiervan te kunnen laten zien. Benieuwd naar de beelden die gemaakt zijn? Van harte welkom!

Terug naar nieuwsarchief